Descriere
Premix Pandispan este un produs sub forma de pudra fara gluten, oua, grasimi hidrogenate, conservanti si ulei de palmier.
Mod de utilizare:
Preîncălziți cuptorul la 165°C (ventilator) sau 175°C și ungeti cu ulei sau unt o tavă de tort.
Într-un bol, turnați 400 de grame de amestec și adăugați 360 de grame de ouă (pentru tortul Pandișpan) sau 410 grame (pentru Roulé). Folosiți un mixer electric la viteză mare și amestecați continuu timp de aproximativ 8-10 minute.
Pentru Pandișpan: Turnați amestecul în tava pregătită și coaceți timp de aproximativ 35-40 de minute.
Pentru Roulé: Turnați aluatul într-o tavă acoperită cu hârtie de copt, nivelându-l la o grosime de aproximativ 0,5 cm.
Coaceți timp de aproximativ 8-10 minute.
Ingrediente: zahăr, făină de orez, amidon de porumb, amidon de cartofi, inulină (cicoare), amidon de orez, emulgatori: esteri poliglicerici ai acizilor grași (E475), mono- și digliceride ai acizilor grasi (E471); agenţi de dospire: difosfaţi (E450), carbonaţi de sodiu (E500); agenţi de îngroşare: carboximetilceluloză de sodiu (E466), gumă de guar (E412); sare, colorant: caroteni (E160a).