Descriere
Baza pentru înghetata artizanala cu preparare la cald, Angelica 150, 1.5 kg.
Bazele preparate la cald presupun un proces de productie format din 2 faze principale: pasteriuzarea compozitiei de baza, neutra, si congelarea acesteia ulterior aromatizarii dupa preferinte / gust.
Baza Angelica 150 este recomandata pentru uz profesional.
Preparare la cald in pasteurizator:
- Baza Angelica 150 g
- Zahar 220-230 g
- Lapte 1 litru.
Ingrediente: Lapte praf degresat, sirop de glucoză deshidratată, dextroză, proteine din lapte, grăsime vegetală (nucă de cocos, palmier), emulgator: E471 mono și digliceride ale acizilor grași, E472a esteri ai acidului acetic ai mono și digliceridelor acizilor grași, E472b lactic esteri acizi ai mono și digliceridelor acizilor grași, E477 esteri propan-1,2-diolici ai acizilor grași, stabilizator: E 466 carboximetilceluloză, E410 gumă de carruba, E412 gumă guar, arome, sare.
Produs fara gluten.
În decursul anilor, PreGel și-a asumat un angajament remarcabil în crearea bazelor de înaltă calitate, special concepute pentru a satisface nevoile diversificate ale producătorilor de înghețată.