Descriere
Chitara - Dispozitiv de portionare pe vertical.
Simplu si rapid in utilizare, dispozitivul este destinat portionarii cu acuratete a diverselor tipuri de produse: Ganache, Cremino, Martipan, produse semifreddo, produse cu creme si alte adaosuri de umpluturi… Datorita utilizarii Grilelor de taiere cu fire scurte, cu o rezistenta mecanica mai mare, acest dispozitiv poate portiona si produse refrigerate.
Portionarea cu acest dispozitiv se realizeaza prin actionarea manuala a unui Volant care impinge planul de lucru, ce sustine produsul, catre grila de taiere.
Dimensiune Dispozitiv: 60 x 40 x H 10 cm
Dimensiune utila plan de taiere: 40 x 38 cm
Latimea bucatilor taiate: 1.5; 2.5; 3; 3.7; 4.5 cm, functie de Grilele de taiere utilizate.
Sistemul de fixare a Grilelor pe dispozitiv favorizeaza o rapida si usoara montare / demontare a acestora.
Avantaje:
Curatarea este simpla si rapida.
Operatii de intretinere – inexistente.
Ideal pentru laboratoarele de cofetarie, restaurante, gelaterii, ciocolaterii.
Produsul se livreaza la comanda!