Descriere
Pistol electric pentru acoperirea suprafetelor cu ciocolata, unt de cacao, napaj sau alte glazuri/siropuri.
Se conecteaza direct la reteaua electrica de 220 V, fara a fi necesar un compresor suplimentar.
Pistolul se utilizeaza pentru a obtine efectul chablonage (efectul catifea, ca acela ce se obtine cu sprayurile DV).
Dozajul recomandat:60% unt de cacao bucatele sau praf care trebuie sa fie topit la 38/40 ° C,+ 40 % ciocolata temperata + colorant liposolubil de nuanta dorita.
Se obtine un amestec lichid care introdus in pistol se pulverizeaza pe o suprafata (tip bavarez sau mousse-spuma) care trebuie sa fie neaparat rece (scos din aparatul de racire rapida).
Astfel untul de cacao se cristalizeaza la atingerea suprafetei si se creaza efectul catifelat.
Compozitia pe care o pulverizeaza poate fi:
- ciocolata topita cu adaos unt de cacao pentru fluidizare;
- unt de cacao topit, cu adaos de colorant liposolubil;
- napaj sau alte tipuri de glazuri similare
- diverse siropuri pentru finisarea cozonacilor sau a altor produse de cofetarie / patiserie.
Capacitate rezervor: 0.7 litri
Accesorii in dotare: 2 duze si o extensie din inox cu unghi de 45⁰C.
In cazul in care dispozitivul nu este in stoc, se livreaza la comanda.
Modalitate de plata: 30% avans la lansarea comenzii si 70% la livrare.
Termen de livrare: max. 2 – 3 saptamani.