Descriere
Evox 25H este o masina de ambalat in vid destinata prelungirii duratei de valabilitate pentru produsele fragile si cu textura fina precum : produse de patiserie fragede, ingrediente usoare si volatile (pudre sau condimente), creme pe baza de lapte si ou, produse pasteurizate, sosuri, dressing-uri, sucuri de fructe.
Avantaje:
Reducerea risipei alimentare
Sistemul de vidare optimizeaza aprovizionarea si procesarea materiilor prime, contribuind semnificativ la reducerea risipei alimentare.
Gatit cu emisii reduse de carbon
Prepararea alimentelor prin tehnologia sous vide permite mentinerea calitatilor nutritive fara a necesita lanturi de aprovizionare frecvente.
Optimizarea resurselor
Prin vidare si conservare anticipata, ingredientele pot fi pregatite in avans, permitand o planificare eficienta a fluxului de lucru.
Eficientizarea activitatii in spatiul de lucru
Tehnologia faciliteaza preparatele complexe, simplifica planificarea meniurilor si optimizeaza logistica livrarilor. Rezultatul: spatii de refrigerare curate si bine organizate, reducerea stresului operational si cresterea productivitatii.
Date tehnice:
Dimensiune masina (L x W x H): 444 x 482 x 271h
Greutate (kg): 27
Capacitate camera vidare (L x W x H): 300 x 290 x 109h
Dimensiune bara lipire (mm) : 260
Capacitate pompa de vid (mc/h): DVP 8
Alimentare (V): 220-240