Descriere
Colorant Alimentar, Spray Velvet, pe baza de unt de cacao, ideal pentru acoperirea produselor moderne de cofetarie si perfect pentru decorarea preparatelor congelate.
Cu acest Colorant Spray se obtine decorul cu efect de catifea.
Culoare: Roz
Capacitate: 250 ml.
Ingrediente: unt de cacao, ulei de floarea soarelui, colorant alimentar (concentrat de cartofi dulci, ridichi, cirese si mar), gaze propulsoare: E943a, E944, E943b.
Utilizare:
Agitati bine tubul inainte de utilizare.
Colorantul Spray trebuie mentinut la o temperatura de 20 / 25 gr.C, cel putin 2 ore inainte de utilizare. In caz contrar, se poate incalzi in baie de apa calda.
Produsul pe care se aplica acest tip de colorant, trebuie sa aiba o temperatura cat mai redusa, cuprinsa intre - 18⁰C si max. 2⁰C.
Pulverizati, pe suprafata produsului congelat, un strat subtire si omogen de colorant, de la o distanta de aprox. 50 cm si la intervale de timp regulate.
Rotiti in mod constant produsul, in timpul pulverizarii cu Spray-ul Velvet, pentru o distribuire uniforma pe suprafetele acestuia.
Curatati erogatorul Spray-ului cu apa calda, imediat dupa ce ati terminat de pulverizat!
Produsele pe care se aplica trebuie sa fie congelate sau foarte bine racite! Numai in acest caz veti obtine efectul de catifea pe suprafete! Timpul de setare recomandat înainte de consum este de 1 oră!