25%
  • Manual Aerografie Sweet Airbrush - Img 1
  • Manual Aerografie Sweet Airbrush - Img 2

Manual Aerografie Sweet Airbrush

Martellato
COD 40-W109
Martellato
347,06 RON / buc 462,75 RON / buc
286,83 RON / buc (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse

Livrare in: Columbus, Ohio

Livrare prin Fan Courier

Incepand de Duminică, 7 septembrie 2025

Ridicare de la sediu

Ridicare de la sediu Azi

Livrare prin Sameday

Livrare prin Sameday Duminică, 7 septembrie 2025
Stoc limitat

Cantitate

Descriere

Manual Aerografie realizat de Maestrul Mario Romani impreuna cu Pastry Chef Gian Paolo Panizzolo.

Tehnica aerografierii s-a nascut in anii 1800 in SUA dar aceasta s-a raspandit rapid in toata lumea si astazi este populara in multe domenii, cum ar fi cel al Cofetariei.

In prezent multi Pastry Chef-i folosesc aceasta tehnica pentru a realiza de la cele mai simple decoruri pana la cele mai complexe produse care pot ajunge adevarate opere de arta.

Acest manual este impartit in doua sectiuni:
- prima parte prezinta echipamentul necesar tehnicii aerografiei, cateva exercitii de baza pentru formarea deprinderilor si realizarea efectelor primare.
- a doua parte se prezinta produse de Cofetarie complexe.

Realizate pas cu pas prin aceasta tehnica de aerografiere Lumea fascinanta a Aerografiei in Cofetarie va asteapta in acest manual!

Detalii

SKU
40-W109
Greutate
0.5 kg
Brand
Forma
Manual
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse Recomandate