Telefonul clientului: 0268.331.133
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Program: Luni-Vineri: 8:00 -17:00


Cofetarul Istet pe FacebookYoutube

Produse

Promotii, Reduceri Preturi

Produse Noi

Mobilier Otel Inox

Utilaje Panificatie, Patiserie, Cofetarie, Ciocolaterie, Gelaterie

Masini, Dispozitive, Aparate

Carucioare, Tavi Brutarie, Patiserie, Cofetarie

Tavite, Forme, Rame, Folii, Covorase Copt

Forme Silicon Cofetarie, Gastronomie

Mulaje Silicon

Ustensile lucru Brutarie, Patiserie, Cofetarie

Ustensile si Accesorii Cofetarie

Decupatoare

Aerograf, Sabloane Decor, Stencils

Materii Prime si Decoruri

Coloranti Alimentari

Acetofan, Folii Transfer Ciocolata

Ustensile Ciocolaterie

Pahare si Accesorii Candy Bar, Bufet, Catering

Suporturi Bufet, Catering, Candy Bar

Suporturi Tort, Platouri si Accesorii Tort

Ambalare, Depozitare, Transport, Prezentare

Ustensile, Accesorii Gelaterie

Ustensile de Sezon

Mod de utilizare:
1. Pentru crearea bazei produsului dar si a insertiilor din foi de pandispan, biscuit… decupati formele, utilizand decupatorul aferent formei monoportiilor.
2. Asezati bazele astfel decupate, in cavitatile barelor de formare si turnati compozitia; puteti adauga o noua insertie / un nou strat din pandispan… si completati cavitatile cu restul compozitiei.
3. Introduceti tavita in shock freezer (dulapul cu soc termic) si apoi in congelator.
Atentie, cum manipulati tavitele, dupa umplere! Ideal este ca acestea sa fie asezate, inca de la inceput, pe tavi mari, metalice. Astfel evitati chiar si o usoara indoire a tavitei din plastic, fapt ce poate conduce la iesirea compozitiei din cavitatile barelor de formare. Mai mult, lucrand pe tavi din metal veti manipula mai usor produsele in fazele successive de lucru.       
4. Extractorul se pozitioneaza, pe rand, sub fiecare bara de formare a monoportiilor, dupa ce acestea au fost scoase din congelator.
Se apasa pe marginile externe ale barei de formare iar monoportiile vor fi impinse, usor, spre exteriorul cavitatilor, de catre formele pline existente pe extractor.

Matrite Monoportii, Mignon Semifreddo

Copyright 2012 © Novapan.ro. Toate drepturile rezervate.
Este interzisa utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea noastra scrisa.
0