Telefonul clientului: 0268.331.133
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Program: Luni-Vineri: 8:00 -17:00


Cofetarul Istet pe FacebookYoutube

Produse

Promotii, Reduceri Preturi

Produse Noi

Mobilier Otel Inox

Utilaje Panificatie, Patiserie, Cofetarie, Ciocolaterie, Gelaterie

Masini, Dispozitive, Aparate

Carucioare, Tavi Brutarie, Patiserie, Cofetarie

Tavite, Forme, Rame, Folii, Covorase Copt

Forme Silicon Cofetarie, Gastronomie

Mulaje Silicon

Ustensile lucru Brutarie, Patiserie, Cofetarie

Ustensile si Accesorii Cofetarie

Aerograf, Sabloane Decor, Stencils

Materii Prime si Decoruri

Coloranti Alimentari

Acetofan, Folii Transfer Ciocolata

Ustensile Ciocolaterie

Pahare, Accesorii Bufet, Catering, Candy Bar

Suporturi Bufet, Catering, Candy Bar

Suporturi Tort, Platouri si Accesorii Tort

Expunere / Prezentare Produse

Ustensile, Accesorii Gelaterie

Ustensile de Sezon

Savoare, delicatete si culori indraznete, acestea sunt atuurile faimoaselor Macarons, simbolul cofetariei franceze.
Un macaron este o bezea dulce, realizata din albușuri de ou, zahăr pudră, pulbere de migdale și colorant alimentar. De obicei este umplut cu Ganache sau dulceata.
Aceasta prajitura s-a nascut in Italia, in 1533, cand a fost pentru prima oara creata de catre bucatarul Catherinei de Medici, pe vremea cand aceasta era casatorita cu Ducele d'Orleans, care in 1547 a devenit rege al Frantei. Termenul macaron are aceeasi insemnatate ca si cuvantul macaroni, adica aluat fin, moale.
Astazi, macarons sunt prezentate in zeci de combinatii arome si culori, cu lamaie, fistic, cacao sau ciocolata, si alte zeci de arome si culori.
Macarons sunt foarte populare in Japonia, unde pudra de migdale a fost inlocuita cu pudra de alune, iar in Belgia, macarons sunt preparate intr-o formula mai lejera, cu mai putin zahar si mai multe migdale.

Copyright 2012 © Novapan.ro. Toate drepturile rezervate.
Este interzisa utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea noastra scrisa.
0