Telefonul clientului: 0268.331.133
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Program: Luni-Vineri: 8:00 -17:00


Cofetarul Istet pe FacebookYoutube

Produse

Promotii, Reduceri Preturi

Produse Noi

Mobilier Otel Inox

Utilaje Panificatie, Patiserie, Cofetarie, Ciocolaterie, Gelaterie

Masini, Dispozitive, Aparate

Carucioare, Tavi Brutarie, Patiserie, Cofetarie

Tavite, Forme, Rame, Folii, Covorase Copt

Forme Silicon Cofetarie, Gastronomie

Mulaje Silicon

Ustensile lucru Brutarie, Patiserie, Cofetarie

Ustensile si Accesorii Cofetarie

Aerograf, Sabloane Decor, Stencils

Materii Prime si Decoruri

Coloranti Alimentari

Acetofan, Folii Transfer Ciocolata

Ustensile Ciocolaterie

Pahare, Accesorii Bufet, Catering, Candy Bar

Suporturi Bufet, Catering, Candy Bar

Suporturi Tort, Platouri si Accesorii Tort

Expunere / Prezentare Produse

Ustensile, Accesorii Gelaterie

Ustensile de Sezon

Covor coacere blat in relief, Fantezie, RELIEF 11

Cod produs: RELIEF 11
relief11
pastry_relief_mats_large3
Pret unitar
Preţ de listă cu TVA: 166,10 lei
Prețul de vânzare fără TVA: 139,58 lei
Prețul de vânzare: 166,10 lei

Descriere

Covoras din silicon alimentar pentru realizarea blaturilor / benzilor cu decor in relief.
Covorasul este ideal pentru realizarea decorurilor de margine cu modele deosebite, pentru: torturi, prajituri, produse semifreddo etc.
Poate fi utilizat atat pentru coacere cat si pentru congelare.
Cu o singura operatie, de coacere sau congelare, se pot obtine benzi sau blaturi cu decoruri  in relief in una sau 2 culori.
Dimensiuni covoras: 60x40 cm

Mod de utilizare:
1. Aluatul moale, tip pandispan, dupa ce a fost nuantat cu putin colorant alimentar sau cacao, se intinde, cu o spatula, pe suprafata covorasului din silicon, avand grija ca acesta sa fie distribuit uniform in toate detaliile modelului continut de covoras.
2. Introduceti covorasul pentru 5 minute in congelator.
3. Aplicati pe covoras si intindeti uniform, cu spatula, cel de-al doilea strat de aluat moale, intr-o alta culoare.
4. Asezati covorasul pe o tava si introduceti la cuptor. Coaceti la 220 grade C, circa 10/12 minute (temperatura si timpul de coacere depind de tipul de cuptor utilizat).
5. Dupa racire, asezati covorasul pe o foaie de hartie sau un blat de lucru, cu fata in jos si indepartati-l cu grija. Astfel blatul de pansipan copt va ramane integral pe planul de lucru.
6. Cu un cutit, taiati fasii cu latimile dorite si aplicati-le pe marginea torturilor, prajiturilor, monoportiilor etc.
7. Se lucreaza in mod asemator si pentru produsele semifreddo, cu preparatele ce necesita congelarea.      

Copyright 2012 © Novapan.ro. Toate drepturile rezervate.
Este interzisa utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea noastra scrisa.
0