Telefonul clientului: 0268.331.133
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Program: Luni-Vineri: 8:00 -17:00


Cofetarul Istet pe FacebookYoutube

Produse

Promotii, Reduceri Preturi

Produse Noi

Mobilier Otel Inox

Utilaje Panificatie, Patiserie, Cofetarie, Ciocolaterie, Gelaterie

Masini, Dispozitive, Aparate

Carucioare, Tavi Brutarie, Patiserie, Cofetarie

Tavite, Forme, Rame, Folii, Covorase Copt

Forme Silicon Cofetarie, Gastronomie

Mulaje Silicon

Ustensile lucru Brutarie, Patiserie, Cofetarie

Ustensile si Accesorii Cofetarie

Aerograf, Sabloane Decor, Stencils

Materii Prime si Decoruri

Coloranti Alimentari

Acetofan, Folii Transfer Ciocolata

Ustensile Ciocolaterie

Pahare, Accesorii Bufet, Catering, Candy Bar

Suporturi Bufet, Catering, Candy Bar

Suporturi Tort, Platouri si Accesorii Tort

Expunere / Prezentare Produse

Ustensile, Accesorii Gelaterie

Ustensile de Sezon

Gama de produse din Aur alimentar, pentru adaos sau decor: Pudra, Granule, Fulgi si Foite

 

Aurul alimentar a fost utilizat inca din antichitate de catre egipteni.
Atat aurul cat si argintul au fost utilizate de-a lungul timpului ca aditivi alimentari dar si in prepararea diverselor bauturi speciale.
In prezent, aceste doua metale comestibile constituie o adevarata incantare pentru bucatarii si cofetarii de prestigiu din intreaga lume.
Aurul si Argintul alimentar sunt Aurul si Argintul pur, acestea fiind comestibile; ingerate, nu prezinta nici un pericol, fiind neutre din punct de vedere al gustului si inerte din punct de vedere chimic. Atat UE cat si SUA au autorizat utilizarea lor ca aditivi alimentari.
In prezent, in industria alimentara de lux, Aurul si Argintul sunt utilizate cel mai frecvent in aceste forme: Pudra (Praf), Granule, Fulgi, Foite.
Pudra, Granulele si Fulgii din Aur sau Argint sunt utilizate ca adaos in bauturi alcoolice, presarate sau adaugate pe suprafata produselor din ciocolata, a diverselor tipuri de deserturi sau platouri cu preparate culinare iar Foitele din aur sau argint sunt aplicate pe suprafata produselor, acestea fiind mult mai delicate si mai dificil de lucrat cu ele.
 
Decorarea, deserturilor sau altor produse alimentare, cu Aur sau Argint pur este noul trend in restaurantele de lux din intreaga lume.
Prin aceasta tehnica se obtin produse cu un aspect pretios si deosebit de elegant, puterea simbolica a acestor metale si calitatile lor estetice ramanand aceleasi de-a lungul timpului.

Produsele fac parte din gama materiilor prime alimentare si au cota de TVA de 9%.

Copyright 2012 © Novapan.ro. Toate drepturile rezervate.
Este interzisa utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea noastra scrisa.
0